Sari la conţinutul principal
UPB-Elearning
  • Acasă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ Română ‎(ro)‎
Conectare
Acasă
  1. Cursuri
  2. 11. Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor
  3. Master
  4. Anul 1
  5. Semestrul 1
  6. Seria CCSPA

Seria CCSPA

11-CHIM-M-A1-S1: Cercetare ştiinţifică şi practică (Seria CCSPA - 2020)

  • Formator: George Iuliu MARTON

11-CHIM-M-A1-S1: Sisteme coloidale cu aplicaţii în tehnica procesării alimentelor (Seria CCSPA - 2020)

  • Formator: Luisa Nicoleta PILAN

11-CHIM-M-A1-S1: Utilizarea metodelor cromatografice pentru studiul structurii şi compoziţiei produselor alimentare (Seria CCSPA - 2020)

  • Formator: Paul Catalin BALAURE
  • Formator: Dan Eduard MIHAIESCU

11-CHIM-M-A1-S1: Utilizarea metodelor spectrometrice (RMN,UV-VIS,IR,MS) pentru studiul structurii şi compoziţiei produselor alimentare (Seria CCSPA - 2020)

  • Formator: Brindusa BALANUCA
  • Formator: George Iuliu MARTON

11-CHIM-M-A1-S1: Metode moderne de procesare a alimentelor (Seria CCSPA - 2020)

Metode moderne de procesare a alimentelor

Cursul 1-Utilizarea radiaţiilor în tratarea termică a alimentelor
  • Formator: Anicuta STOICA
Contactați serviciul de asistență
Nu sunteți conectat. (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Obțineți aplicația mobilă

Acest site este hostat pe platfoma hardware achiziționată din proiectul nr. 154/323 cod SMIS - 4428, "Platforma de e-learning si curricula e-content pentru invatamantul superior tehnic". Pentru mai multe detalii vezi http://www.curs.pub.ro.

Furnizat de Moodle